31 Temmuz 2009 Cuma

Devlet Sırrı

0 yorum

Devlet Sırrı - Secret Défense
Fransa’da terörist grup ve gizli servislerin birbirlerine karşı devam eden acımasız savaşı, radikal karşı ideolojiler adına sürmektedir. Henüz, terörist ve gizli ajanlar hemen hemen aynı hayatları yönetiyor, manipülasyonda aynı yöntemler üzerinden gidiyorlardır.

Devlet Sırrı, Fransız gizli servisi tarafından askere alınan öğrenci Diane ve terörizmin onu kurtuluşa götüreceğine inanan belalı genç Pierre üzerinden onların gizli savaşını ifşa eder.

Diane ve Pierre görevleri için eğitilirken, kaçamayacakları olaylar zincirine takılıp kalırlar. Acaba soylu olarak gördükleri savaşları adına ikisi de fedakarlıkta bulunabilecek midir?

Mükemmel Bir Kaçış

0 yorum

Mükemmel Bir Kaçış

‘A Perfect Getaway’ yeni evli bir çiftin Hawaii’ye balayına giderken arabalarına aldığı iki otostopçunun katil çıkmasını anlatacak.


Kız Kardeşimin Hikayesi - My Sisters Keeper

0 yorum

Kız Kardeşimin Hikayesi

Anna hasta değil; ama on üç yaşına dek sayısız ameliyat, nakil ve operasyon geçirdi, iğneler vuruldu. Hepsi ablası Kate’in çocukluğundan beri yakasını bırakmayan lösemiyle mücadele edebilmesi için. Kate ile tam doku uyumu olması için laboratuar ortamında genleri özel olarak seçilen özel üretim bir çocuk olan Anna, ablasına ilik verebilmesi için dünyaya getirilmişti – bu rolünü ve hayatını hiç sorgulamadı.. Bugüne dek

Kontes - The Countess

0 yorum

Kontes - The Countess


Aşk, intikam ve gurur arasında kalan kanlı katil Kontes Bathory’nin yükseliş ve düşüşünün öyküsü.
1560 doğumlu kontes, 14 yaşında iken nüfuzlu bir lord ile evlendirilir. Dönemin en güzel, akıllı ve güçlü kadını olarak anılan kontes, erkeklerin hakim olduğu ve sadece onların sözünün geçtiği bir dünyaya başkaldıran bir kadın olarak öne çıktı. Bir davette kendinden oldukça genç olan Istvan’a aşık olur ve tutku dolu bir aşk yaşarlar. Fakat bu mutlulukları uzun sürmeyecektir çünkü Istvan’ın babası Kont Thurzo oğlunu ondan ayırmak için planlar kurmaktadır.
Kontesi, yaşı büyük olduğu için oğlu tarafından sevilemeyeciğine inandırır ve sonunda ancak bakirelerin kanıyla yıkanarak genç kalabileceğine inanmaya başlar. Bir sürü bakire kadın kaleye getirilir ve bir daha da görülmezler. Bu arada Erzebet de giderek daha çok delirir ve takıntılı hale gelir. Sevdiğinin babası tarafından kurulan politik bir komplonun kurbanı olduğunu farkettiğinde ise artık çok geçtir.


Soysuzlar Çetesi

0 yorum

Aynı günlerda Avrupa’nın başka bir köşesinde Teğmen Aldo Raine (Brad Pitt), Yahudi askerler tarafından kurulan bir grubu düşmana karşı misilleme yapma amacıyla organize etmektedir. Düşmanları tarafından “Piçler” yakıştırmasıyla bilinen Raine’ın grubu, Nazi Almanyasının önde gidenlerine zarar verme misyonunu üstlenmiştir. Bu amaçla, Alman sinema oyuncusu ve gizli ajan Bridget Von Hammersmark (Diane Kruger) ile işbirliği yaparlar.Shasoanna’nın kendi intikamını alma planlarını yaptığı bir sinema salonunun çatısı altında hepsinin kaderleri kesişecektir

Hayalet Sevgililerim

0 yorum



Ünlülerin fotoğrafçısı Connor Mead (MATTHEW McCONAUGHEY) özgürlüğü, eğlenceyi ve kadınları seven biri… bu sırayla. Hiçbir şekilde bağlanmamayı ilke edinmiş müzmin bir bekâr olarak, bir sonraki randevusuna hazırlanırken, telefonun konferans modunda birkaç kadınla birden ayrılmak onun için sorun değil.

Connor’ın kardeşi Paul ise daha romantik bir tip. Aslında, evlenmek üzere. Ne yazık ki bu büyük olayın arifesinde, Connor’ın romantizmle alay etmesi Paul, düğün daveti ve iyi dileklerini sunmaya gelen bir ev dolusu davetlinin eğlencesini bölüyor. Bu davetlilerin içinde Connor’ın hayatında hatırı sayılır cazibesinden etkilenmiyor görünen tek kadın olan, çocukluk arkadaşı Jenny (JENNIFER GARNER) var.

Connor tek başına düğünü mahvedecek gibi görünürken, merhum amcası Wayne’den (MICHAEL DOUGLAS) bir uyarı alıyor. Eğlenceden eğlenceye koşan kişiliği, efsanevi çapkınlığı ve maceralarıyla Connor’ın yaşam tarzında örnek aldığı Wayne Amca, yeğenine vermek istediği acil mesajı Connor’ın –geçmişte, şimdi ve gelecekte— terk ettiği sevgililerinin hayaletleri aracılığıyla iletiyor. Hayalet sevgililer, Connor’ı başarısız ilişkilerle dolu bir hayat boyunca aydınlatıcı ve komik bir yolculuğa çıkarıyor.

Tıkanma

0 yorum

Tıkanma
Fight Club / Dövüş Kulübü’nün yazarı Chuk Palahniuk’un aynı adlı romanından uyarlanan Tıkanma, modern aileyi ve bencil toplum düzenini yerden yere vuran, çarpık bir mizah anlayışıyla örülü, gayet sivri bir komedi-dram. Bu bağımsız yapımın anti-kahramanı Victor, bir seks bağımlısı. Üstüne üstlük, annesi Ida, Alzheimer hastası. Victor, annesinin hastane masraflarını karşılamak için pahalı lokantalara gidip sonradan para sızdırmak için boğazına yemek kaçmış numarası yapıyor. Victor’un hayatı, annesi için yeni bir tedavi yöntemi öneren doktor Paige’le tanıştığında değişiyor.


Franklyn

0 yorum
Son dönemin en çok konuşulan fantastik filmlerinden biri olan Franklyn iki paralel dünya arasında geziniyor: Günümüz Londra’sı ile hayali gelecekteki, inanç ve dini fanatizmin hüküm sürdüğü tekdüze bir metropol olan Meanwhile City. Körfez Savaşı gazisi, dini bütün Esser, Londra’nın evsizlerin hükmündeki karanlık sokaklarında kayıp asi oğlunu aramaktadır. Otuzlarındaki Milo, gerçek aşkın saf ve güçlü duygularına tekrar sahip olmak için çabalayıp durmaktadır. Çekici ve yaralı güzel sanatlar öğrencisi Emilia, hayat ve ölümü ayıran ince çizgide gidip gelen intihar konulu sanat projeleri üretmektedir. Şehrin tek ateisti, başına buyruk maskeli detektif Preest sokaklarda intikam peşindedir. Tek bir kurşun, bu dört kayıp ruhun kaderini beklenmedik bir şekilde belirleyecektir. Terry Gilliam dünyasının hissiyatına yakın duran film, gerçek ile hayal arasında ustalıkla gidip gelirken, karmaşık bir senaryo örüyor. Hayat, aşk ve kaybetme duygusuna yönelik bakış açılarımızı sorgulamaya niyetlenen Gerald McMorrow, bu ilk filmiyle şimdiden yeteneğini kanıtlıyor.


Mavi Fil

0 yorum


Küçük bir fil, sıradışı bir yolculuğa çıkar ve bu yolculuk esnasında arkadaşlık, aşk ve cesarete dair birçok şey öğrenir.

Günışığı Temizleme

0 yorum



Lisede amigo kızlar takım kaptanı olan Rose Lorkowski, şimdi 30′larındadır. Çocuğunu tek başına yetiştiriyor ve geçinmek için ev temizliyordur. 8 yaşındaki oğlunu özel okula göndermek isteyince, evli olan sevgilisinin tavsiyesini dinleyip kazançlı olan başka bir işe girişir; bundan böyle suç mahallini temizleyecektir.
Aslında onu her zaman hayal kırıklığına uğratan kardeşi Norah’yı da onunla birlikte çalışmak için ikna ettikten sonra Sunshine Cleaning (Gün Işığı Temizleme) adlı küçük bir iş kurar.
Bu iş ikisinin de önceliklerini, hayattaki amaçlarını belirlemek açısından güzel bir deneyim olacaktır. Rose ve Norah zorluklarla yüzleşecek ve daha mutlu olabilmek, daha iyi yaşayabilmek için çabalayacaklardır.


Korku Şöleni

0 yorum


CNBC-e’de geceler bundan böyle daha uzun, daha renkli. Şubat ayından itibaren yepyeni kuşaklar, yepyeni filmlerle CNBC-e’de bir sinema şöleni başlıyor. Birbirinden önemli yönetmenlerin ünlü oyuncularla beyazperdeye yansıttığı unutulmaz filmlerden oluşan sinema paketi herkese hitap edecek nitelikte.

Arkadaşım Canavar

0 yorum

Arkadaşım Canavar / Where the Wild Things Are, annesiyle tartıştıktan sonra evini terk ederek, deniz kıyısındaki bir ormana kaçan Max adlı çocuğun maceralarını konu alıyor. Max, onu kimsenin anlamadığını düşünerek bulunduğu ortama başkaldırır ve muzipliğin egemenliğindeki Vahşi Şeyler’in ülkesine doğru yola çıkar.

Benim Adım Kırmızı - Red Sonja

0 yorum


Ailesinin intikamını almaya çalışan bir genç kız , mistik güçlerin yardımıyla dünyanın en tehlikeli kadın savaşcısına dönüşecektir.


Oyuncak Hikayesi 3

0 yorum



Woody, Buzz ve oyuncak kutusundaki diğer tüm oyuncaklar, sahipleri Andy’nin koleje gitmesinden dolayı kreşe bırakılırlar.

Toy Story 3-Oyuncak Hikayesi 3′ün prodüksiyon işlemleri devam ederken Walt Disney Stüdyoları serinin ilk iki filmini 3D formatında izleyiciyle yeniden buluşturmaya hazırlanıyor. 3D teknolojisiyle yenilenen Toy Story-Oyuncak Hikayesi Türkiye sinemalarında 8 Ocak 2010’da, Toy Story 2-Oyuncak Hikayesi 2 ise 12 Şubat 2010’da sinemaseverlerin karşısına çıkacak.

Filmin yönetmenliğini daha önce serinin ikinci bölümünün ortak yönetmenliğini yapmış olan Pixar emektarlarından Lee Unkrich üstleniyor. Unkrich Monsters, Inc-Sevimli Canavarlar ve Finding Nemo-Kayıp Balık Nemo’da da ortak yönetmendi. Filmin senaryosunuysa Küçük Gün Işığım’ın Little Miss Sunshine özgün senaryosuyla Oscar ödülü kazanan Michael Ardnt yazdı.


Jesse Stone: Ince Buz

0 yorum







Polis Şeif Jesse Stone'un yakın arkadaşı ve meslektaşı öldürülür.Arkadaşının ölümünden sonra Jesse Stone işssiz kalmakla karşı karşıyadır.


HD dizi izle

Hürriyet ANASAYFA