20 Kasım 2009 Cuma

Hanımın Çiftliği 10.Bölüm – 20 Kasım Cuma

0 yorum

Hanımın Çiftliği 10. Bölüm – 20 Kasım Cuma

Güllü çiftliğin hanımı oluyor.

Muzaffer ve Güllü sonunda evleniyorlar ve Güllü artık çiftliğin hamını oluyor. Muzaffer ve Güllü sonunda evlenmişlerdir. Güllü, hırs ve intikam duygusu ile dolu olmasına karşın, bu duygularını sabrıyla o kadar ince bir şekilde harmanlamıştır ki sonunda herkese karşı galip gelen Güllü olmuştur.

Bir zamanlar Güllü’yü hayatından vazgeçme noktasına getirenler artık yavaş yavaş süngülerini indirmeye başlamışlardır. Çünkü kim ne derse desin, artık Güllü o çiftliğin hanımı olmuştur.

Güllü, Kemal’e hala aşıktır ama ona da çok güzel bir ders vermiştir. Kemal’in beraber çıktıkları yolu yarıda bırakmış olması Güllü’nün hayatının komple değişmesine neden olmuştur ve Güllü bu yaşadıklarını asla unutmayacaktır.

Güllü ve Muzaffer için her şey güzel giderken birden çıkıp gelen sürpriz bir misafir Güllü’nün sinirlerini bozacaktır ama, bunun ötesinde Kemal’in Güllü’ye yapacağı sürpriz tam bir şok etkisi yaratacaktır.

kaynak:Hanımın Çiftliği 10.Bölüm

Adanalı 40.Bölüm – 20 Kasım Cuma

0 yorum

Adanalı 40. Bölüm – 20 Kasım Cuma

Maraz Ali ve İdil romantik bir akşam yemeğine çıkarlar. Restoranı kapatan Maraz Ali, sakin bir akşam olacağını düşünürken içeri eski düşmanı Hikmet ve adamları girer. Yemek esnasında Maraz Ali’ye ve İdil’e rahat vermeyen, sürekli sataşan Hikmet bunun bedelini ağır ödeyecektir. Hareketli ve bir o kadar da güzel geçen yemekten sonra Ali, İdil’i evine bırakır. Korumaların yerlerinde olmadığını fark eden ikili hemen eve çıkarlar. Küçük Ali beşiğinde değildir. Birçok düşmanı olan Maraz Ali, böyle bir durumu önceden sezmiş ve tedbir olarak nazar boncuğunun içine GPS cihazı yerleştirmiştir. Yerleştirdiği bu cihaz, Küçük Ali’nin yerini bulmalarını sağlayacak mıdır?

Adanalı, kızından duyduklarının verdiği acıyla soluğu dürümcüde alır. Nevzat Müdür de oradadır. Hemen yanına gidip Nevzat Müdür’e eşlik eder. Bir yandan da Sofia ile yaşadıklarını anlatır. O sırada bir ekip arabası dürümcünün önünde durur. Arabadan inen polisler, Adanalı’ya ve Nevzat Müdür’e selam verip dürüm söylerler. Adanalı’nın polisliğe olan aşkı tekrar kabarmıştır. Nevzat Müdür’e ajanlıktan sıkıldığını, tekrar polis olmak istediğini anlatırken, bir anons sesi duyulur. Nevzat Müdür, Adanalı’nın özlemi karşısında polislere eşlik etmesini ve olay yerindeki karışıklığı çözmesini söyler. Adanalı büyük bir sevinçle olay yerine gidip duruma el atar.

Sofia, akşam yaşadıklarından sonra bavulunu toplayıp evi terk eder. Beş yıldızlı bir otele gelir ancak kimliğini bırakmak istemediği için başka bir otelde kalması gerekmektedir. Varoş bir otel bulur, odasına doğru çıkarken otelde hayat kadınlarının kaldığını fark eder. Büyük bir korkuyla odasına girer ancak bu otelde yaşayacakları Sofia için hoş bir deneyim olmayacaktır.

kaynak:Adanalı 40.Bölüm

19 Kasım 2009 Perşembe

Doludizgin Yıllar 39. Bölüm - 19 Kasım Perşembe

0 yorum
Doludizgin Yıllar 39. Bölüm - 19 Kasım Perşembe
Yusuf Ömer Sınav, İpek Karapınar, Yılmaz Calayır, Deniz Özpınar, Yağız Bankoğlu, Damla Debre, Deniz Evin, Oğuzhan Yıldız, Gökmen Kasabalı
'nın; İpek Tenolcay, Hüseyin Soysalan, Erdal Cindoruk, Ayşegül İşsever, Alptekin Serdengeçti, Mehmet Polat, Suat Güzey, Aslı Aybars ve Aylin Saraç gibi usta oyuncularla başrolleri paylaştığı "Doludizgin Yıllar"ın bu yepyeni bölümünün konusu ise şöyle...

Akın ve Barış arasındaki kavga tek bir yumrukla sona ermemiş ve Bekir'in de işin içine dahil olmasıyla büyük bir şiddetle devam etmiştir...

Artık mesele sadece Barış ve Akın'ı değil, Sabit'i ve Adil'i, Saliha'yı ve Cemal'i, Gülşen'i ve Bahar'ı da ilgilendirmektedir...

Üstelik tüm bunların dışında olan Aliço'nun da Akın'a hesap sormak için ortada Feraye gibi elle tutulur bir nedeni vardır... Feraye ise Pervin'in ilişkisini öğrenmesiyle tamamen yıkılmış ve arada kalmıştır...

İrfan tüm bu olanlardan kendisine bir pay çıkarmaya çalışırken Barış olayların orta yerinde dengeleri korumaya çalışırken işler iyice çığrından çıkacaktır...

Sürprizlerle dolu "Doludizgin Yıllar", yepyeni bölümü "kısasa kısas" ile dostluk, aile, aşk ve hayat adına söylenmemiş bütün sözleri söylemeye devam ediyor... Bu heyecan dolu buluşma için 9 Kasım 2009 Pazartesi TRT1 ekranları karşısında yerlerinizi almayı unutmayın.
kaynak:Doludizgin Yıllar 39.Bölüm

Tek Türkiye 80.Bölüm – 19 Kasım Perşembe

0 yorum

Tek Türkiye 80. Bölüm – 19 Kasım Perşembe

Dila’nın, Kırmızı’ya Anabella’nın gidişini haber vermesi beklenmedik olaylara neden olur. Kırmızı, Dila’nın verdiği haberle konvoya saldırı düzenler. Ve Ali Haydar hayatını kaybeder. Bunun üzerine kaymakamlık ve Ali Haydar’ın ailesi yasa bürünür.

Tarık ise bu işi yapanların hesabını sormakta kararlı adımlar atacaktır. Dila, vicdan azabı içerisindedir ve yaptığı hatayı düzeltmek için Tarık’la konuşmayı dener. Fakat Kırmızı’dan şok bir tehdit alır. Kırmızı, Dila’dan ikinci kez bir istekte bulunur.

Dila bu isteği kabul edecek midir? Yoksa her şeyi göze alıp ne yaptığını açıklayacak mıdır?

kaynak:Tek Türkiye 80.Bölüm

Kış Masalı 10.Bölüm – 19 Kasım Perşembe

0 yorum

Kış Masalı 10. Bölüm – 19 Kasım Perşembe

Kulova konağında çıkan kargaşada Mamuk’un elini kana bulamasını engellemek isteyen Dilber arada kalmış ve Mamuk’un silahından çıkan kurşunla ağır yaranmıştır. Mamuk ve Ali Murat gözaltına alınmış, yan yana nezarete atılmışlardır. Reyhan ise hastanede sevdiği adamın karısının tekrar sağlığına kavuşması için gözyaşı dökmektedir.

Azize oğlunu kurtarabilmek için Kudret’i ailesine Ali Murat’ın kendi oğlu olduğunu açıklamaktan başka çare kalmadığına ikna eder. Kudret bütün ailesini toplar ve yıllardır gizlenen gerçeği açıklayarak torunlarından amcalarına karşı olan şikayetlerini geri almalarını rica eder.

Kucağındaki bebeğin babasının kocasının öz amcası olduğunu öğrenmesi Esmer için dayanılması çok zor bir şoktur. Ne yapacağını bilemez bir halde bebeğini de alır gizlice konaktan kaçar ve köydeki evlerine sığınır. Masum bir yandan en büyük düşmanının amcası çıkması gerçeğiyle, bir yandan da tam kavuştum dediği anda Esmer’ini kaybetmenin acısıyla baş etmeye çalışmak zorunda kalmıştır.

kaynak:Kış Masalı 10.Bölüm

Bir Bulut Olsam 25.Bölüm – 19 Kasım Perşembe

0 yorum

Bir Bulut Olsam 25. Bölüm – 19 Kasım Perşembe

Narin’in sözleri Serdar’ı yaralıyor.

Dul kadın olmanın zorluklarını yaşayan Narin, içi kan ağlayarak da olsa Serdar’a, kendisini rahat bırakmasını ve hayatından çıkmasını söylüyor.

Narin, dul kadın olmanın zorluklarını yaşar ve Serdar’a, içi kan ağlayarak da olsa kendisini rahat bırakmasını, hayatından çıkmasını söyler ve onu kendinden uzak tutmaya karar verir. Aslan Bey’in milletvekili misafirlerinin otele gelmesi ve sahnede Bahar’ı istemeleri Aslanlığı Konak’ı birbirine katar. Bahar bu kadar aşağılanmayı kabul edemez ve elinden geleni ardına koymaz. Mustafa, Asiye’nin haberi olmadan onu boşama çalışmalarını sürdürmektedir. Narin’in de İzmir’e iş gezisini öğrenen Mustafa iyice delirir ve bütün hıncını Asiye’den çıkarır.

Serdar, Narin’in söyledikleriyle kendine bir türlü gelemez, hala bu olanlara inanamamaktadır. Kaçıp uzaklaşmak için Paris’e yol tutar fakat, nereye giderse gitsin Narin’in de onunla geldiğini fark edemez. Bunu anladığında ise yolunu değiştirir ve Narin’in peşinden İzmir’e gider. Serdar’ı gören Narin şoke olur. Serdar artık susmayacaktır.

kaynak:Bir Bulut Olsam 25.Bölüm

Aşk-ı Memnu 50.Bölüm – 19 Kasım Perşembe

0 yorum

Aşk-ı Memnu 50. Bölüm – 19 Kasım Perşembe

Nihal, Behlül’ün de ona aşık olduğu düşüncesinin verdiği cesaretle, kendince aşkını ilan eder. Behlül bu kez daha büyük bir çıkmazda olduğunu anlar.

Firdevs Hanım, Behlül ve Nihal’le ilgili hazırladığı planını sürdürürken, Bihter annesinin aklına koyduğunu gerçekleştireceğini bilmenin huzursuzluğunu yaşamaktadır. Behlül artık etrafındaki gelişmeleri ciddiye almaya başlar. Her taraftan Nihal konusunda kendini kapana kısılmış gibi hissetmektedir. Sonunda çıkış yolunu yine Bihter’de bulur ve ondan bu yanlış anlaşılmayı gidermesi için yardım ister. Bihter yaşanan gelişmelerin her şeyi kontrolden çıkardığının farkındadır. Behlül ve Bihter, Firdevs Hanım’ın planından kurtulmaya çalışırken; Beşir de Nihal’in ve Adnan Bey’in etrafını saran yalanları ortaya çıkarmak için geri dönüşü olmayan bir yola girer. Bu yolun sonunda Behlül ve Bihter’i çok büyük bir tehlike beklemektedir.

kaynak:Aşk-ı Memnu 50.Bölüm

Kurtlar Vadisi Pusu 71.Bölüm – 19 Kasım Perşembe

0 yorum

Kurtlar Vadisi Pusu 71. Bölüm – 19 Kasım Perşembe

Şovmen Beyazıt Öztürk’ün de konuk oyuncu olarak yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu’nun 71. bölümünde aşağıdaki sorular yanıtını bulacak:

Polat Alemdar’ın silahından çıkan kurşun kimi vuracak?

İskender Büyük kaçmayı başarabilecek mi?

İskender’in kızı Funda’nın akıbeti ne olacak?

Kim Polat’tan Gladio’nun peşini bırakmasını isteyecek?

Ebru, babasının ölümünün ardındaki acı gerçeği öğrenecek mi?

kaynak:Kurtlar Vadisi Pusu 71.Bölüm

17 Kasım 2009 Salı

Unutulmaz 20. Bölüm – 18 Kasım Çarşamba

0 yorum

Unutulmaz 20.Bölüm izle – 18 Kasım Çarşamba

Harun tüm acılara ve yalanlara son vermek için her şeyi bırakıp yola çıktı… Bu yoldan onu döndürebilecek tek bir şey var. Eda… Eda ise ilk kez Harun’un gidişiyle, aşkından uzak kalmakla sınanıyor… Acaba Eda bu gidişe karşı koyacak gücü kendinde bulabilecek mi? Aşık olduğu adamın gidişine engel olmak için ailesini, ablasını feda etmeye hazır mı?

Melda her şeyden habersiz hastane odasında… Kardeşini, sevdiği adam ve aşkı için tehdit olarak görüp ondan nefret ederken… Ona en büyük iyiliği yine kardeşi yapacak…

Eda tüm ailesiyle bir arada… Ama babası o yokmuş gibi davranmaya devam ediyor. Eda’nın başına gelen üzücü bir olay baba kızı yan yana getiriyor. Bu olay Cemil’in kızını affetmesi için yeterli mi? Diğer tarafta Cemil gittikçe köşeye sıkışıyor. Borçları ödemek için çırpınışları onu daha da batırıyor…

Kerem için ise hayat giderek zorlaşıyor… İki kız arasında kaldığı günleri çok arayacak… Bundan sonra Kerem’i bambaşka zorluklar bekliyor…

Burak, Harun’un ve Melda’nın yokluğunu fırsat bilip şirketteki amaçlarına teker teker kavuşuyor.

Melda en kötü kabusu zaten yaşadığını düşünürken onu bekleyen sürprizden habersiz… Bu yeni gelişme Melda’yı alt üst edecek… Daha kötü belki de daha iyi olacak… Ama kesinlikle bir şeyler değişecek…

Olaylar Eda’yı tek başına izbe bir otel odasına getirirken, Harun ondan çok uzakta, kendine verdiği sözleri tutma çabasında… Yolları hiç kesişmeyecekmiş gibi gözüken iki aşığı bir araya getiren olay ne?

kaynak:Unutulmaz 20.Bölüm


Kasaba 5. Bölüm – 18 Kasım Çarşamba

0 yorum

Kasaba 5. Bölüm – 18 Kasım Çarşamba

Yağmur’un bütün çabaları boşa çıkmış, traktör bozulmuş, onca emeklerle yapılan su kanalları dinamitlenmiştir. İşçiler mutsuz, aralarında tartışmaya başlamıştır. Yağmur ilk kez kendini yenilmiş hisseder. Mümtaz’a artık pes ettiğini söyler. O ana kadar Yağmur’un kasabadan gitmesini isteyen Mümtaz’ın tepkisi başka olur. Sorunları gidermek için kolları sıvar.

Her şeye rağmen gitmekle kalmak arasında bocalayan Yağmur, Mümtaz’ın hayatındaki çok önemli bir olayı öğrenir ve derin acısına tanık olur. Bu da Mümtaz’la arasındaki buzların yavaş yavaş erimesine yol açar. Artık buraları bırakıp gitmek içinden gelmemektedir.

kaynak:Kasaba 5.Bölüm

Yaprak Dökümü 130. Bölüm – 18 Kasım Çarşamba

0 yorum

Yaprak Dökümü 130. Bölüm – 18 Kasım Çarşamba


Necla’nın isyanı Ali Rıza’yı yaralıyor.

Hayriye Hanım’ın Şevket ile Necla’yı yakınlaştırmak için gösterdiği çaba Necla’nın sabrını taşırır. Necla’nın isyanı Ali Rıza Bey’i derinden yaralar. Kendini ifade edememenin sıkıntısı içinde, hırsını bütün bunlara sebep olan Hayriye Hanım’dan alır. Necla acısıyla baş başa, kimsenin yardımı olmadan kendi ayakları üzerinde durmak istemektedir. Ali Rıza, bütün kırgınlığını içinde saklayarak Necla’nın kararına saygı gösterir.

Ferhunde yine Şevket’in çekimine kapılmıştır. Adımlarını sağlam atmak için yeni bir oyun başlatır. Ceyda’yla işbirliği yaparak başlattığı oyunu fark eden Şevket karşı atağa geçer. Evlilik yıldönümünü anılarıyla baş başa acı içinde yaşayan Necla’yı uzaktan izleyenlerle arasında büyük bir mücadele beklemektedir.

Şevket’in intikam oyunu git gide Ferhunde’yi içine çeker. Ferhunde her adımda Şevket’e biraz daha yaklaşırken, tutku perdesi yeniden aralanır.

kaynak: Yaprak Dökümü 130.Bölüm

16 Kasım 2009 Pazartesi

Dördüncü Osman 7. Bölüm – 17 Kasım Salı

0 yorum
Dördüncü Osman 7. Bölüm – 17 Kasım Salı
Melek adlı genç bir kızın cesedi deniz kıyısında bulunur. Osman bunun intihar mı yoksa cinayet mi olduğunu araştırırken, karşısına bambaşka gerçekler çıkar. Bir kapıcı kızı olan üniversite öğrencisi Melek’in ölümün ardında karmaşık bir bulmaca gizlidir. Yıldırım ve Osman bu bulmacayı çözmek için ilginç bir strateji geliştirirler. Üniversite öğrencisi genç kızı kim öldürmüştür? Zengin bir mafya adamı mı, ailesi mi? Yoksa kimsenin aklına gelmeyen üçüncü bir kişi mi?
kaynak: Dördüncü Osman 7 Bölüm

Ömre Bedel 12.Bölüm 17 Kasım 2009

0 yorum
Ömre Bedel 12.Bölüm 17 Kasım 2009
ömre bedel dizisinin 12 bölümünde büyük gelişmeler sizi bekliyor acaba sorunlar bitecekmi büyük sorun yaşayanlar sorunlarını giderekmi hepsi ömre bedelin 12 bölümünde
kaynak: Ömre Bedel 12.Bölüm

Papatyam 35. Bölüm – 17 Kasım Salı

0 yorum

Papatyam 35. Bölüm – 17 Kasım Salı

Necati’nin başı dertte!

Evdeki hizmetçi kadınla baş başayken Feride’ye yakalanan ve yanlış anlaşılan Necati, Feride’yi ikna edemez ve terk edilir. Necati affedilmenin yollarını ararken Feride de boşanma işlemlerini başlatmıştır.

Gülşen evde bir hizmetçi olması fikrini çok sevmiştir. Her türlü işi ona yaptırır fakat bir süre sonra hizmetçiyi ve Lütfü’yü rüyalarında görmeye başlar.

Özge ve Seyfo ise nükleer enerji karşıtı eyleme katılırlar fakat dönüşte bileklerinden kelepçelidirler. Bir süre birlikte dolaşmak zorunda kalan ikilinin en büyük korkusu ise Özge’nin abisidir.

kaynak: Papatyam 35.Bölüm

Canım Ailem 37. Bölüm – 17 Kasım Salı

0 yorum

Canım Ailem 37. Bölüm – 17 Kasım Salı

Samim evi terk eden çocukları geri döndürmek için çalışmaya başlar. Meliha Samim’e destek olmaktadır. Ama çocuklar kararlıdır…

Bu sırada Halim ve Ali, Halim’in dükkanındaki kamera yüzünden birbirine girerler.

Aziz ise eski bir hikayenin peşine düşmüştür; Samim, Meliha, Aziz ve Halim’i ilgilendiren bu hikaye sonunda ortaya çıkacak ve işler iyice karışacaktır. Halim’den 35 yıllık sorunun cevabını öğrenen Aziz, soluğu Meliha’da alır. Meliha ve ailesi için büyük bir yemek düzenleyecektir. Samim daveti öğrenir. Ve tehditini savurur; “Gidersen o evi yakarım!”

Artık karar verme sırası Meliha’nındır!

kaynak:Canım Ailem 37. Bölüm

Küçük Kadınlar 64. Bölüm – 17 Kasım Salı

0 yorum

Küçük Kadınlar 64. Bölüm – 17 Kasım Salı

Eylül babasının izini sürüyor.

Eylül, babasını bulabilmek için fotoğraftakilerin peşine düşüyor. Hulusi gördüğü manzara karşısında şoke olur. Eylül onun kızıdır ancak, o bu gerçeği kabul etmeye hazır değildir. Eylül ise annesini sınırlı da olsa, eve götürmek için izin almaya çalışır. Yeliz ile birlikte olmayı çok isteyen Hulki tedaviye başlar. İlaç alır ve ilk deneme girişiminde bulunur. Armi yeni iş için çok heyecanlıdır, bu nedenle Tezer ve Utku’daki tuhaflığı çok fazla fark etmez. Ama Bilge ikisini yakalar ve Ali’ye söyler. Ali, Utku ile konuşmaya gider ancak, tartışma kavgaya dönüşür. Yeliz’i geliştirmek için Hulki bir dizi etkinlik düzenler. Ancak bunlar Yeliz’i çok sıkar ve Bilge ile kaçamak yaparlar. Okul yönetimi ise, Bilge devamsızlık yaptığı için Armi’yi arar. Bilge’nin okul notlarını ve devamsızlığını öğrenen Armi sinir küpüne döner. Araştırmaları sonucunda annesinin Hulusi’nin ofisinde çalıştığını öğrenen Eylül, babası ile ilgili bilgi almak için onunla konuşmaya gider. Gerçekleri öğrenmesinden korkan Utku, Armi’ye şok bir teklifte bulunur.

kaynak:Küçük Kadınlar 64.Bölüm

Bu Kalp Seni Unutur Mu 6. Bölüm – 17 Kasım Salı

0 yorum

Bu Kalp Seni Unutur Mu 6. Bölüm – 17 Kasım Salı

Sinan, Diyarbakır Cezaevi’nden tahliye olur, ancak, hayatla bağları kopmuş gibidir.

Cemile, ona yardımcı olmaya çabalarken evliliğini tehlikeye atar. Mamak Askeri Cezaevi’nden tahliye olan Kürşad’la Kerim’in yolları umulmadık şekilde kesişir.

Yıldız, kocasının peşinde Metris yollarını aşındırırken, Türkiye 82 Anayasası oylamasına hazırlanmaktadır
kaynak:Bu Kalp Seni Unutur Mu 6.Bölüm

Geniş Aile 19. Bölüm – 17 Kasım Salı

0 yorum

Geniş Aile 19. Bölüm – 17 Kasım Salı

Cevahir Sayısal Loto’yu tutturuyor.

Cevahir, Sayısal Loto’yu tutturuyor ama önce kuponu kaydediyor, sonra da köktü bir sürprizle karşı karşıya kalıyor.

Cevahir ve Ulvi, Sayısal Loto oynarlar. Sayısal Loto daha önceki hafta devrettiği için ikramiye büyüktür. Cevahir yazdığı rakamlara çok inanmaktadır. Sonuçlar açıklandığında kimse inanamaz zira, çıkan rakamlar Cevahir’in Ulvi’ye yazdırdığı rakamlardır. Evde sevinç havası yaşanır. Cevahir daha gelmeyen para ile herkese sözler verir. Dedesi Nadir ile Hafize’yi Hacca gönderecek, Mürsel’lere ev alacak, Şuküfe’nin toptancıya olan borcunu ödeyecek, Zekai’nin sevgilisine dizüstü bilgisayar alacaktır. Fakat kuponu koyduğu ceketi bulamaz. Nazan onu mahallenin fakirine vermiştir, o da ortalarda yoktur. Koyu Bilal dahil herkes cebinde kupon olan ceketin peşine düşer. Ceket sürpriz bir şekilde bulunur ama Ankara’ya giden Cevahir ve Ulvi’yi kötü bir sürpriz beklemektedir.

kaynak:Geniş Aile 19.Bölüm

15 Kasım 2009 Pazar

Ezel 7.Bölüm – 16 Kasım Pazartesi

0 yorum
Ezel 7.Bölüm – 16 Kasım Pazartesi izle Ezel 7.Bölüm – 16 Kasım Pazartesi onliine seyret Ezel 7.Bölüm – 16 Kasım Pazartesi özeti
Kaynak:Ezel 7.Bölüm

Benim Annem Bir Melek 43.Bölüm – 16 Kasım Pazartesi

0 yorum

Benim Annem Bir Melek 43. Bölüm – 16 Kasım Pazartesi

Televizyonda Müjde Ar’ı gören Cahit onu ne kadar beğendiğinden bahsedince Neriman’ı kıskançlık kaplar. Sadece Cahit değildir Müjde Ar’ı güzel bulan. Herkes ondan bahsettikçe Neriman iyice çıldırır ve kimseye haber vermeden güzelleşmek için estetik ameliyatlar olur. Herkes heyecan içinde sargılar açıldığında ortaya ne çıkacağını beklemeye başlarlar.

Sinem’in doğum günü için bir kamera alınınca ailede huzur kalmaz. Herkes paparazzi kesilir ve bir başkasının açığını kamera ile yakalayıp şantaj yapar. Sonunda işin ucu Neriman’a dokununca ortalık birbirine girer.

Apartmana dadanan bir hırsız neredeyse tüm daireleri soyar. Apartman sakinleri her türlü önlemi alır hatta sabahlara kadar kapının önünde nöbet beklerler ama bir türlü soygunların önüne geçemezler. Gene sorunu çözmek Neriman’a kalır.

kaynak:Benim Annem Bir Melek 43.Bölüm

Arka Sokaklar 135. Bölüm – 16 Kasım Pazartesi

0 yorum

Arka Sokaklar 135. Bölüm – 16 Kasım Pazartesi

Ekip, iki firarinin peşinde.

Mesut ve Engin, hapishaneden firar eden iki hükümlünün peşine düşüyor. Hüsnü, hastanedeki günlerini tamamlayarak nihayet evine dönmüştür. Her şey yolunda gözükse de, Hüsnü’nün herkesten sakladığı başka bir kurşun yarası daha vardır. Ekip, Yavuz’dan bu haberi alınca bu işin peşini bırakmaz.

Hasan iyi niyetli bir genç olmasına rağmen uyuşturucu işine bulaşmıştır. Annesine korkunç günler yaşatamaya başlayan Hasan, gittikçe içine bulaştığı belaya annesini de sürükler.

Hapishane yönetiminden izin alarak kendilerini revire getirten Ferhat ve Tayfur, içerden anlaştıkları bir görevli yardımıyla firar ederler. İçeri girmelerine neden olan vurgundan edindikleri malları geri almaya çalışmaktadırlar. Mesut ve Engin’in sürdürdüğü araştırmada Mesut komiserin hayranı Canan yine yardımlarına koşar.

Tayfur’un sevgilisi Hilal’den bilgi sızdırmak da Sinan’a kalmıştır. Lüks gece kulübünde başladıkları görev Elif’in çok da hoşuna gitmez.

Pınar, bir anaokulunda müzik öğretmenliğine başlayacaktır. Öğrencilerinden Mutlucan öğretmenine hayranlığın dozunu kaçırınca, Ali yine Rıza Baba’nın şimşeklerini üzerine çeker.

kaynak:Arka Sokaklar 135.Bölüm

Kapalıçarşı 8. Bölüm – 16 Kasım Pazartesi

0 yorum

Kapalıçarşı 8. Bölüm – 16 Kasım Pazartesi

Kapalıçarşı 8. Bölüm – 16 Kasım Pazartesi

Mustafa’nın tam karşılarına dükkan açması Cemal’i de Diyar’ı da çileden çıkartır. Büyük bir olay çıkmadan halletmeye çalışırlar fakat Mustafa ısrarcıdır.

Cemal, kendilerini karakola attıranın Timur olduğunu Ziya’dan gizleyecektir. Bu sırada dükkana sürpriz bir misafir gelir.

Öte yandan Arda, dolandırıcı olduğunu öğrendiği Melek’in peşine düşer. Mahmut’u üzüntü içinde bırakıp ortadan kaybolan bu kadını bulacak ve gereğini yapacaktır. Fakat işler umduğu gibi gitmez. Kadınlardan yana hiç yüzü gülmeyen Mahmut ise bir kez daha yıkılmıştır. Onu yeniden hayata döndürmek için geriye bir tek yol kalır…

Diyar’ın Cemal’le evlenmesine razı gelen Osman, bir an önce nişan yapılmasını ister. Ama Cemal’i zora sokacak şartlar öne sürmekten de geri durmaz.

kaynak:Kapalı Çarşı 8.Bölüm

Deniz Yıldızı 61. Bölüm

0 yorum
Deniz Yıldızı 61. Bölüm izle

Mert Melih’in internette yayınladığı videonun intikamını almakta kararlıdır. Mert’in amacı yakın arkadaşı Hande’nin de yardımıyla Melih’i rezil etmektedir.

Öte yandan Melih, Deniz’in üzerine oynamaya devam etmektedir. Deniz Mert’in sürprizi sandığı “Ayşegül Çelik” imzalı kitabın Melih’ten geldiğini öğrenince nasıl bir tepki verecektir? Daha da önemlisi bunu Mert’e söyleyebilecek midir?

Deniz’in sıkıntısı bununla da bitmez. Bahri ve İkbal Deniz’in hastane odasında Pelin’e ne söylediğini merak etmektedirler.

Pelin kendisine atılan iftirayı sineye çekmiş, psikiyatra gitmeyi kabul etmiştir. Bahri ve İkbal ise Pelin’in durumunu konuşmak için Banu’nun evine gitmeye karar verirler. Ancak bu karar onları hiç beklemedikleri kötü bir sürprizle karşılaştırır
kaynak: Deniz Yıldızı 61.Bölüm

HD dizi izle

Hürriyet ANASAYFA

Arşivler