3 Aralık 2009 Perşembe

Tek Türkiye 81. Bölüm – 26 Kasım Perşembe

0 yorum

Tek Türkiye 81. Bölüm – 26 Kasım Perşembe

Kırmızı’nın istediği dosyayı almayı başaran Dila, birden kendisini Çetin ve Kado arasındaki pazarlığın içinde bulur. Kado ve Çetin’in arasındaki örgütü deşifre edecek olan kaset savaşına Dila’da kurban gitmek üzeredir.

Dila, canını kurtarmaya çalışırken, Rıfat’tan korkunç bir teklif alır. Ya şimdi kamera kayıtlarını Tarık görecek ve köstebeğin kendi karısı olduğunu öğrenecektir ya da Dila artık Rıfat’ın en iğrenç isteklerini bile yerine getirecektir.

Bu arada Sait ve Leyla’nın kaçış planlarını ise Botan bozmak üzeredir.

kaynak: Tek Türkiye 82.Bölüm izle

Kurtlar Vadisi Pusu 72. Bölüm – 3 Aralık Perşembe .

0 yorum

Kurtlar Vadisi Pusu 72. Bölüm – 3 Aralık Perşembe

Kurtlar Vadisi Pusu’nun 3 Aralık Perşembe akşamı özetsiz olarak yayınlanacak olan 72. bölümünde yine nefesler tutulacak, tüm Türkiye Star TV ekranlarına kilitlenecek.

Ebru, babasının ölümünün ardındaki acı gerçeği öğrendiğinde ne yapacak?

Başbakanın gündeminde ülkenin hangi sorunu var? Bu meseleyi çözmek için kimlerle bir araya gelecek, kimleri karşısına alacak?

Hastaneden çıkan Cevat, intikam almak için kimin peşine düşecek?

Gladio’nun 5. adamının ismine sonunda ulaşan Polat Alemdar ve ekibini bekleyen büyük sürpriz ne olacak?

kaynak: Kurtlar Vadisi Pusu 72.Bölüm izle

Bir Bulut Olsam 26. Bölüm – 3 Aralık Perşembe

0 yorum

Bir Bulut Olsam 26. Bölüm – 3 Aralık Perşembe

Narin ile Serdar aşklarını itiraf ediyor.

Sonunda aşklarını birbirlerine itiraf eden Narin ve Serdar mutluluğu da yakalıyor. Birbirlerine kavuşan Serdar ve Narin, herkesten uzak sevgilerini paylaşırlar. Sonunda aşklarını birbirlerine itiraf eden çift mutludur. Fakat bu mutluluk uzun sürmeyecektir. Kara bulutların üstlerine çökmesi Narin’i isyana sürükler.

Aslan Bey’in şehir dışına çıkması Asiye’yi hareketlendirir. Bahar’ı boş bırakmaz ve odasına kitler. Bahar ise rahat durmaz ve yapacağını yapar.

Mustafa’nın Asiye’yi boşayacağını duyan Yaşar inanmayarak da olsa abisine sorar. Mustafa şaşkınlığını gizleyerek Yaşar’ı boşanma olmadığına ikna eder.

Hatun Anne’nin Serdar’ın İzmir’e gittiğini öğrenmesi ve bunun üzerine Narin’e hesap sorması onu çok sinirlendirir. Narin’in haklı isyanı ev halkını tedirgin eder. Haklı olması herkesi bir kez daha düşündürür. En çok da Hatun Anne’yi.

Bahar’ın Mustafa’ya attığı mesajı gören Asiye bir hışımla soluğu Bahar’ın yanında alır. Havada silah sesi yankılanır.

kaynak: Bir Bulut Olsam 26.Bölüm izle

Aşk-ı Memnu 52. Bölüm – 3 Aralık Perşembe

0 yorum

Aşk-ı Memnu 52. Bölüm – 3 Aralık Perşembe

Behlül’ün eli kolu bağlanıyor.

Nihal konusunda Firdevs’in bir hamlesi ile iyice çaresiz kalan Behlül, bu konuda Adnan Bey ile de bir konuşma yapıyor. Beşir, Nihal’in Behlül’e olan aşkını duyduktan sonra, gerçekleri ortaya çıkarmak için topladığı tüm gücünü kaybeder. Nihal’in yaralanmaması için buna engel olmak ister ve ardında soru işaretleri bırakarak köşkten ayrılır.

Behlül, Nihal konusunda iyice köşeye sıkıştığının farkındadır. Ancak olayları nasıl kontrol edip eski haline getireceğini bilememektedir. Sonunda, tek çözüm yolunun, Nihal’e dürüstçe tüm hislerini açıklamak olduğuna karar verir.

Ancak, Behlül’ün Nihal’le gerçekler üzerine konuşma denemesi başarıya ulaşamadan yarıda kalır. Firdevs Hanım, Behlül’ün bu hamlesinin tüm planlarını altüst edecek bir tehlike olduğunu fark eder ve karşı atağa geçer. Behlül ile Firdevs Hanım arasındaki konuşma, Behlül’ü iyice çaresiz bırakır.

Adnan Bey, her kapının ardında Nihal ile Behlül’ün konuşulduğunu öğrenir. Bu durum onu iyice rahatsız ederken, Behlül’le açık açık her şeyi konuşması için onu harekete de geçirir. Adnan Bey ile Behlül arasında Nihal’le ilgili geçecek bu konuşma, herkesin hayatını çok farklı bir şekilde değiştirecektir.

kaynak:Aşk-ı Memnu 52.Bölüm izle

1 Aralık 2009 Salı

Twente - Fenerbahçe Maçı 2 Aralık 2009

0 yorum
Twente - Fenerbahçe Maçı 2 Aralık 2009
Saat: 22:00 da başlayacak maçın ilk 11 i henüz belli değil maçın golleri ve geniş özetini izleyebilisiniz.
Twente - Fenerbahçe Maçı

Kasaba 7. Bölüm – 2 Aralık Çarşamba Aralık

0 yorum

Kasaba 7. Bölüm – 2 Aralık Çarşamba

Annesinin mezarını bulan Yağmur bu işin peşini bırakmaz. Ailesinin geçmişiyle ilgili sorularını komşusu Mümtaz Bey’e soracaktır. Mümtaz Bey, Yağmur’un mutluluğu için geçmişini ondan saklamaya çalışır. Gün geçtikçe Yağmur Hanım’dan etkilenmeye başlayan Irgat Haydar, onun geçmişini bulmasına yardım eder. Haydar’ın Yağmur’a olan ilgisi birilerini rahatsız eder ve Haydar’a aklını başına alması önerilir. Aşkı fark edilen Haydar çok mahcup olur ve Yağmur’dan uzaklaşmaya çalışır. Mümtaz Bey sonunda Yağmur’a geçmiş sırrı açıklamaya karar verir.

kaynak: Kasaba 7.Bölüm

Yaprak Dökümü 132.Bölüm – 2 Aralık Çarşamba

0 yorum

Yaprak Dökümü 132. Bölüm – 2 Aralık Çarşamba

Ali Rıza, Oğuz’un yakasına yapışıyor.

Necla, Cem’in hayattayken çok önem verdiği projeyi gerçekleştirebilmek için elinden gelen her şeyi yapar. Bu proje Necla için aynı zamanda hayata ve Aydınoğlu Holding’e tutunması için de büyük önem taşır. Hayriye Hanım, Leyla’nın yeniden Oğuz’la görüşmeye başladığına kendi gözleriyle şahit olması üzerine öfke ve hayal kırıklığı içinde eve geri döner. Leyla, annesinin onu Oğuz’la gördüğünü öğrenir ve kendini iyice kapana kısılmış hisseder. Oğuz da, Leyla’nın yeniden yanına gelmesi için baskısını artırır. Leyla, baba evinde onu Hayriye Hanım’ın büyük öfkesinin beklediğinden habersiz, Oğuz’un tüm baskısına karşı direnir. Ali Rıza Bey’in Şevket ile Ferhunde’nin yeniden görüşmeye başlamaları konusundaki şüpheleri, Şevket’in tüm telkinlerine karşın kaybolmamıştır. En ufak bir olayda Ali Rıza Bey’in içindeki şüphe tohumları büyümekte ve haklılığını ortaya çıkarmaktadır. Ali Rıza Bey geçmişin kara gölgelerinden ailesini kurtarmak için tüm çabasını harcamaktadır. Ancak, bunun umduğu kadar kolay olmadığını Oğuz’un onunla konuşmak için karşısına çıkmasıyla yeniden fark edecektir.

kaynak: Yaprak Dökümü 132.Bölüm

Unutulmaz 22.Bölüm – 2 Aralık Çarşamba

0 yorum

Unutulmaz 22. Bölüm – 2 Aralık Çarşamba

Bir insana verilmiş en büyük borç nedir? Sevgi, iyilik, aşk… Hepsinin bir karşılığı olacağını düşünürüz… Ya karşılığı olmazsa… Ya günü geldiğinde geri aldığın tek şey acı olursa… İşte o zaman karşılığını almak için her şeyi yaparsın… Zor kullanırsın… Hatta o çok sevdiğinden nefret edersin… Melda hem kardeşine hem de Harun’a bu güne kadar verdiği her şeyin karşılığını almak için akla gelmeyecek oyunlar oynuyor…

Melda’nın kullandığı arabanın içinde son anda ölümün kıyısından dönen Eda gerçeklerden habersiz, ablasının gözlerindeki acıyı gördüğünde ona yardım etmek için çırpınıyor… Harun ise aşık olduğu kadına kavuşmak isterken bambaşka engeller çıkıyor önüne… Diğer tarafta Harun tüm kalbiyle inandığı şeyi, Eda’nın karnındaki bebeğin babası olduğunu kanıtlayabilecek mi?

Saadet ve Tolga aslında birbirlerini çok iyi tanıyorlar… Kimsenin bilmediği bir sırrı paylaşıyorlar. Yakında ortaya çıkacak bir sır… Feyyaz ise yıllar sonra bulduğu oğluna yaklaşmak için çabalamaya devam ediyor… Tolga babasının yardımını ne kadar kabul etmese de yeni işini bir Arslanlı olduğu için alıyor…

Harun’un en yakın dostu olan Batu neden intikam yeminleri ediyor? Yıllardır kalbini kanatan bu yarayı kimler nasıl açtı? Batu bu yarayı kapatmak için Harun’da daha büyük bir yara açmaya çalışıyor… Ama son anda bütün planlarını alt üst eden hesapta olmayan bir karşılaşma yaşanacak… Melda Harun’u kaybetmemek için tüm oyunları oynuyor… Tekneye çağırdığı Harun’u nasıl bir gece bekliyor… Gecenin sürpriz tanığı Eda gördükleri karşısında ne yapacak? Bu karşılaşma belki de Batu’nun planından daha çok canını yakacak Harun’un…

kaynak: Unutulmaz 22.Bölüm

30 Kasım 2009 Pazartesi

Bu Kalp Seni Unutur Mu 8. Bölüm – 1 Aralık Salı

0 yorum

Bu Kalp Seni Unutur Mu 8. Bölüm – 1 Aralık Salı

Sinan, tiyatroda belki de hayatının akışını değiştirecek bir eylem gerçekleştirmiştir. Cemile, Sinan’ı korumaya çalışır. Haldun, bu organizasyonun başarısızlığından hiç memnun değildir.

Kürşad ve ekibi idam cezası alan arkadaşları için ne yapabileceklerini düşünmeye başlarlar.

Hüseyin, Metris’de direnirken aklı Yıldız’dadır.

Yalçın ve Cemile’nin ilişkisi ise gerilmektedir.

kaynak:Bu Kalp Seni Unutur Mu 8.Bölüm izle

Kahramanlar 1. Bölüm – 1 Aralık Salı Kahramanlar

0 yorum

Kahramanlar 1. Bölüm – 1 Aralık Salı

“Siz olsaydınız, başkasının hayatı için, kendi canınızı hiç düşünmeden tehlikeye atar mıydınız? “KAHRAMANLAR” bunu hep yapıyor.”

Tehlike veya belayla karşılaştığımızda hatırladığımız insanlar onlar. Bizi kimi zaman bir yangından, kimi zaman bir suçlunun elinden kurtardılar… Şehrin huzuru için kendi hayatlarını tehlikeye atmaktan çekinmediler. Polisler, itfaiyeciler, ambulans görevlileri yani “KAHRAMANLAR”
Yiğit, ekip arkadaşı şehit olduğundan beri yalnız çalışan gözde bir polis memurudur. Ekibe yeni katılan Zeynep,Yiğit’in ortağı olarak atanır. Yiğit durumdan hiç hoşnut olmaz ama üstlerinin lafına karşı gelemez. Zeynep kendisini göstermek için her fırsatta başını belaya sokmaya başlar. Yiğit’in son ihtiyacı olan şey ayağına dolanacak bir çömezdir. Yiğit’le Zeynep daha ilk günden didişmeye başlarlar.

Serkan ve Hüseyin birlikte devriyeye çıkan polis memurlarıdır. Serkan’ın haşarı tavırları Hüseyin’i kızdırmaktadır. Ama Serkan’ın her olayda kendini yeniden tehlikeye atmasına engel olamaz.

Zeliha, işini çok seven ve bu yüzden de çok iyi yapan bir ambulans görevlisidir. Ekibe yeni atanan Bahadır, tecrübe kazanması için Zeliha’nın yanına verilir. Bahadır, yeni başladığı için alışmakta zorlanır. Gittikleri bir binada diğer ekip arkadaşları olan İbrahim’in vurulması, hayatlarının akışını değiştirecektir.

Deniz ve Ömer aynı ambulansta çalışmaktadır. Yakınlıkları iş arkadaşlığının ötesinde bir dostluğa dönüşmüştür. Deniz’in eski kocası olan Mete ise gözü kara bir itfaiye görevlisidir. Mete ve Deniz boşanmış olmalarına rağmen aralarındaki ilişkiye duygusal anlamda bir son verememişlerdir.

“KAHRAMANLAR” 01 Aralık Salı saat 20.00′de ilk bölümüyle Show TV ekranlarında…

kaynak:Kahramanlar 1.Bölüm izle

Geniş Aile 21.Bölüm – 1 Aralık Salı

0 yorum

Geniş Aile 21. Bölüm – 1 Aralık Salı

Cevahir öğretmen oluyor!

Cevahir, Mürsel’in okulunda, yeni açılan Almanca kursunun öğretmeni olarak işe başlıyor.

Cevahir sonunda bir iş bulur, üstelik de Mürsel’in okulunda ve de öğretmen olarak. Yeni açılan Almanca kursunun öğretmeni olan Cevahir bu fırsatı kaçırmaz ve Şuküfe ile arasını düzeltmek için hemen harekete geçer. Cevahir’in iş bulduğunu öğrenen Koyu Bilal de boş durmaz. Dersleri sabote edip, Cevahir’i okuldan attırmak için Müfit ile birlikte kursa yazılır. Evde ise misafir telaşı vardır. Muazzez’in, Kayseri’den uzak bir akrabaları kızı ile yatıya gelmiştir. Ancak Gonca’nın annesi ile İstanbul’a gelişinin gizli bir niyeti vardır. Uygun bir fırsatını bulunca sevgilisi ile buluşmaya gider. Muazzez ise Şuküfe’den umudunu kestiği için Gonca’yı Cevahir için gözüne kestirir. Okulda ise kantin işletmesi değişir. Yeni işletmeci fiyatlara çok yüksek oranda zam yapınca başta Zekai olmak üzere herke isyan eder ve ortalık karışır. Cevahir de kardeşine destek çıkıp kantinciye savaş açınca olay, Okul Müdürü Ümran Bey’e intikal eder. Muazzez ve Hafize, Cevahir ile Gonca’yı yakınlaştırmaya çalışırlar. Güzel beklentilerle İstanbul’a gelen Gonca ise büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Kendisini korumak için de bir plan yapar ancak bu tuzak Cevahir’in tüm hayatını altüst edecektir.

kaynak: Geniş Aile 21.Bölüm

Küçük Kadınlar 66. Bölüm – 1 Aralık Salı

0 yorum

Küçük Kadınlar 66. Bölüm – 1 Aralık Salı

Ali, Eylül’e yeni fikirler öneriyor

Ali, Eylül’e babasının kim olduğunu bulması için başka fikirler de öneniyor. Yeni bilgilere ulaşan Eylül ise bir kez daha Hulusi’nin karşısına çıkıyor. Eylül pes etmez ve Hulusi’yi köşeye sıkıştırır. Armi sipariş üstüne sipariş alınca evde kutlama yemeği verir. Tezer’i de çağrınca hem Bilge, hem de Utku gerilir. Armi, ikisinin de Tezer’e neden kötü davrandıklarını anlamaz. Ali, Eylül’e babasının kim olduğunu bulması için başka fikirler daha önerir. Yeni bilgilere ulaşan Eylül bir kez daha Hulusi’nin karşısına çıkar. Hulusi’nin Eylül’ün babası olduğu gerçeğini bir kişi daha öğrenir. İngilizce dersini kıran Yeliz tesadüfen karşılaştığı Ceyhun ile gezmeye gider. Ancak bunun bedelini fena öder. Hulki’den korkan Cansu ablalarına sığınır, duydukları Armi’yi çılgına çevirir. Başka satış noktaları bulmak için İstanbul dışına çıkan Utku ve Armi yolda kalır. Geceyi ilk kez birlikte geçiren Utku ve Armi arasında büyük bir sürpriz yaşanır.

kaynak: Küçük Kadınlar 66.Bölüm

Canım Ailem 39.Bölüm – 1 Aralık Salı

0 yorum

Canım Ailem 39.Bölüm – 1 Aralık Salı

Çocukların eve dönmesiyle birlikte keyfi yerine gelen Samim, yeğenlerine bir sürpriz yapar: Samim çocukları da alıp, onları çok önceden söz verdiği yere götürecektir. Bunu duyan Meliha tatile dahil olmak ister.

Samim’i geri kazanmayı, biricik aşkını Şehnaz’a kaptırmamayı kafasına koymuştur. Ama Aziz’in evine gittiği için Meliha’ya tavır alan Samim Nuh der peygamber demez!!

Bu arada Ali, arabasını teslim etmek üzere Ceylan’ın ofisine gider. Ceylan’ın annesinin ani hastalığı, ofise son kez geldiğini düşünen Ali ve Ceylan’ın yollarının bir kez daha kesişmesine sebep olur. Ali bu buluşmayla ilgili yalan söyleyince, Seyhan, Ali ile arasındaki bütün ipleri koparır.

kaynak: Canım Ailem 39.Bölüm

Samim abisinin Halim için Sevin’i isteyeceğini öğrenen Feride yıkılmış, korkuyla akşamı beklemektedir.

Samanyolu 1.Bölüm – 1 Aralık Salı

0 yorum

Samanyolu 1. Bölüm – 1 Aralık Salı

İki teyze çocuğu, Zülal ve Nejat… Yıllarca, aynı konakta kardeş gibi büyüyen iki kuzen… Bir gece kalplerinde azap içinde sakladıkları aşkla tanışan iki genç… Aşkın neden olduğu uzun bir ayrılık…
Aşkın ve vicdan azabının rüzgarı Nejat’ı, Zülal’den uzakta bir hayata sürükler, Nejat, yurtdışında yaşamakta ve aşkını ülke ülke dolaşıp, yaşadıklarını yazıya dökerek unutmaya çalışmaktadır. Ancak yıllar süren bu kaçış, Nejat’ın babasının çok ağır hasta olduğunu öğrenmesiyle son bulur.

Birkaç günlüğüne de olsa, İstanbul’a geri döner.

Bu geri dönüş, başta Zülal olmak üzere, herkeste farklı duyguları ve tepkileri beraberinde getirir. Kırık dökük, ukde ve öfke dolu çocukluk anıları, Nejat’ın baba evine ziyaretiyle de gizlendiği köşeden çıkar.

Nejat için çocukken sığındığı teyzesi Feride’nin konağı, İstanbul’a geldiğinde güvenle ve özlemle gideceği tek yerdir. Geçmişte bırakıldığı düşünülen özlem ve aşksa, geçen yıllara rağmen Nejat ile Zülal için hala tazedir.

Umutsuz bir aşkın iki uzak kıyısı… Nejat ve Zülal… Kalbin en derin köşesinde korunan büyük bir aşk…

Hüzünlü sırlarla dolu konakta, itiraf edilen bir sırla gerçeklerin çehresi değişir..

kaynak: Samanyolu 1.Bölüm

Ömre Bedel 14. Bölüm – 1 Aralık Salı

0 yorum

Ömre Bedel 14. Bölüm – 1 Aralık Salı

Hastanede şok haberi alan cesur yıkılır, ve Ömür’e öfke dolan Cesur ne yaptığını bilemez bir hale gelir. Ömür başına geleceklerden habersizdir.

Almanya’dan gelen sürpriz misafir Göçer ailesinin yaşamında bir çok değişikliğe sebep olacaktır.

Aylin, Mediha’nın çantasından aldığı cd yi izlemek istediğinde beklenmedik bir şey olur. Herşey daha da karmaşıktır artık.

kaynak:Ömre Bedel 14.Bölüm


Küçük Kadınlar 66.Bölüm – 1 Aralık Salı

0 yorum

Küçük Kadınlar 66. Bölüm – 1 Aralık Salı

Ali, Eylül’e babasının kim olduğunu bulması için başka fikirler de öneniyor. Yeni bilgilere ulaşan Eylül ise bir kez daha Hulusi’nin karşısına çıkıyor. Eylül pes etmez ve Hulusi’yi köşeye sıkıştırır. Armi sipariş üstüne sipariş alınca evde kutlama yemeği verir. Tezer’i de çağrınca hem Bilge, hem de Utku gerilir. Armi, ikisinin de Tezer’e neden kötü davrandıklarını anlamaz. Ali, Eylül’e babasının kim olduğunu bulması için başka fikirler daha önerir. Yeni bilgilere ulaşan Eylül bir kez daha Hulusi’nin karşısına çıkar. Hulusi’nin Eylül’ün babası olduğu gerçeğini bir kişi daha öğrenir. İngilizce dersini kıran Yeliz tesadüfen karşılaştığı Ceyhun ile gezmeye gider. Ancak bunun bedelini fena öder. Hulki’den korkan Cansu ablalarına sığınır, duydukları Armi’yi çılgına çevirir. Başka satış noktaları bulmak için İstanbul dışına çıkan Utku ve Armi yolda kalır. Geceyi ilk kez birlikte geçiren Utku ve Armi arasında büyük bir sürpriz yaşanır.

kaynak: Küçük Kadınlar 66.Bölüm

Ezel 9. Bölüm – 30 Kasım Pazartesi

0 yorum

Ezel 9. Bölüm – 30 Kasım Pazartesi

Ali, içini kemiren şüphe yüzünden deliye dönmüş durumda.

Fakat daha acili var.

Mert’in araştırması tehlikeli boyutlara varıyor. Cengiz ve Ali gerçeğe daha fazla yaklaşmadan Mert’i durdurmak zorundalar. Ezel ise kardeşini korumak için onlardan önce bir çözüm bulmak zorunda.

Bir seferde ve kesin olarak bu işi bitirmeye karar verir. Bunu yaparken Eyşan’ı da ihmal etmez ve küçük oyunuyla kalbine öyle bir şüphe düşürür ki, o şüpheyle harekete geçen Eyşan nasıl bir sırla karşılaşacağından tamamen habersizdir
kaynak:Ezel 9.Bölüm

HD dizi izle

Hürriyet ANASAYFA

Arşivler