22 Kasım 2009 Pazar

Kapalıçarşı 9. Bölüm – 23 Kasım Pazartesi

0 yorum

Kapalıçarşı 9. Bölüm – 23 Kasım Pazartesi

Diyar ve Cemal göstermelik de olsa artık nişanlıdır. Etrafa karşı mutlu çift görüntüsü çizerken, birbirlerine nasıl davranacaklarını ise bilemezler. Diyar’ın gönlünü fethetme umuduyla Kapalıçarşı’da dükkan açan Mustafa nişanı duyunca deliye döner. Esas tehlikeli yüzünü şimdi göstermeye başlar. Bu defa yapacağı şey, Diyar’ı Hereke’ye sürükleyecektir.

Öte yandan Cemal’in nişanlanması Yasemin’i acılara boğmuştur. Bu evliliğe engel olmanın bir yolunu bulmalıdır. Öz oğlu Timur’un ne kadar zalim olduğunu öğrenen Nimet ise önemli bir karar aşamasındadır.

Cemal, kendisi gibi anasız babasız büyüyen Zeze’nin haline dayanamaz ve bu işin peşine düşer. Fakat herkesi birden etkileyecek olaylar zincirinin yaklaştığından habersizdir. Tam da işlerin yoluna girdiği sırada evin içine adeta bir bomba düşer.

kaynak:Kapalı Çarşı 9.Bölüm

Benim Annem Bir Melek 44. Bölüm – 23 Kasım Pazartesi

0 yorum

Benim Annem Bir Melek 44. Bölüm – 23 Kasım Pazartesi

GELİNLER BİRBİRİNE GİRİYOR, BARIŞTIRMAK NERİMAN’A KALIYOR!

Ece üniversiteden beri görüşmediği ukala arkadaşlarını evinde ağırlayacaktır. Onlara mutlu olduğunu ispatlamak onun için çok önemlidir, çünkü hepsi birer iş kadını olmuşlardır ve kendisinden başarılıdırlar… Fakat misafirler geldiğinde Nalan’da tesadüfen oradadır. İşleri karıştırır. Rezil olduğunu düşünen Ece Nalan’la kavg

a eder. Bu kavganın ucu Neriman’a dokunur, çünkü iki gelin de dertleşmek için Neriman’a koşarlar. Gelinlerinin huzursuzluğundan sıkılan Neriman’ın ikisini barıştırmak için tabii ki bir planı vardır.
Apartmana dadanan hırsızlar Turuncu ailesini de apartmandaki diğer sakinleri de çok tedirgin ederler. Neriman’ın talimatıyla her gece tutulan hırsız nöbetleri bile işe yaramaz. Hırsızlar bu apartmanı mesken tutmuşlardır. Fakat Bostancılı Neriman’ı ve umulmadık planlarını hesaba katmamışlardır!

Ece, son zamanlarda titizliği abartan Neriman’ı, ev işlerinden bir nebze olsun, uzak tutmak için bir plan yapar. Diğerleri de bu planı onaylarlar. Neriman’ın gönüllü bir işte çalışması temizlik ve ev işlerinden uzaklaşmasını sağlayacaktır. Ece’nin bir arkadaşı öksüz çocuklara bakım sağlayan bir vakıfta çalışmaktadır. Ece hemen o arkadaşını devreye sokar ve Neriman’ın orada gönüllü anne olmasını sağlar. Neriman’ın kontrolü olmadan biraz huzurlu zaman geçireceğini düşünen aile bu kez de Neriman’ın çeşitli bahanelerle eve getirdiği sevimli yaramazlarla uğraşacaktır.

kaynak: Benim Annem Bir Melek 44.bölüm

Arka Sokaklar 136. Bölüm – 23 Kasım Pazartesi

0 yorum

Arka Sokaklar 136. Bölüm – 23 Kasım Pazartesi

İntihar mı, cinayet mi?

Bir inşaatta yanarak öldüğü belirlenen bir kadın cesedi bulunur. Olay başta intihar şüphelerini üstüne çekse de yapılan soruşturmada servet ve gizlenen sırlara ulaşılır.
Ali, Pınar’a sürpriz yaparak araba almaya karar verir. Yanlış anlaşılmaların ortasında kalan Ali durum tatlıya bağlanana kadar zor anlar yaşar.

Sinan, narkotik şubeyle yürüttüğü operasyonda liselere kadar giren satıcılara ulaşır. Ayla’nın okuluna kadar giren şebeke, aileleri çocukları konusunda korkutur.

Engin ve Mesut’un tanıştığı kardeşler Esra ve Ceyda, ikilinin başını belaya sokar. Yemek davetlerini kırmayan ekip üyeleri, kızlarının babalarıyla karşı karşıya kalınca kurtulmak için yalana başvururlar.

Cemil polisten kaçarken bir öğrenci servisini rehin alır. Öğrenci ve servis görevlisinin zor anlar yaşadığı olayda Engin Başkomiser yürüttüğü operasyonla Cemil’i yakalar.

kaynak:Arka Sokaklar 136.Bölüm

Ezel 8. Bölüm – 23 Kasım Pazartesi Kasım

0 yorum

Ezel 8. Bölüm – 23 Kasım Pazartesi

Bahar ortalıkta yok. Ezel, Bahar’a yaptığından hoşnut değil. Durup planını gözden geçirecek ama bu oyunda durup düşünmek yok.

Durursa, sadece kendisini değil, ailesini de tehlikeye atmış olacak çünkü.

Mert hiç beklemediği bir şekilde karşısına çıktığında, Ezel bu gerçeği anlar.

Bir yandan kardeşini korumak, bir yandan gerçeğe iyice yaklaşan Ali’yi atlatmak, bir yandan durmadan yarasını deşen Cengiz’le baş etmek, Ezel’i zor durumda bırakır.

Günün sonunda, Ezel hepsine bir cevap vermek zorundadır.

kaynak:Ezel 8.Bölüm

İsmail YK – Haydi Bastır (2009) Albümü Çıktı

0 yorum
İsmail YK – Haydi Bastır (2009) Albümü Çıktı

1. Haydi Bastır
2. Neden
3. Çılgın
4. Ayrılmam
5. Kıskandın Mı?
6. Yaralıyım
7. Felaketsin
8. Patlat Gitsin
9. Kudur Baby
10. Dokuz Mevsim
11. Öptüm Mü Tam Öperim
12. Benim İçin Öldün Sen
13. Bunlar Senin İçin
14. Radar
15. Sanma Sana Dönerim
16. Albüm Özetleri


Kaynak: İsmail YK – Haydi Bastır

HD dizi izle

Hürriyet ANASAYFA